Estic ocupat

A això dedico el meu temps

Què estic fent ara

Pla d’usos per a l’Espai Jove de Torrelavit

Pla d’usos per a l’Espai Jove de Torrelavit

Els drets dels joves es defensen arreu del país, i amb especial cura en els municipis petits. Torrelavit, a l’Alt Penedès, no n’és una excepció, i per això el seu ajuntament m’ha encarregat la confecció del projecte d’usos per al seu Espai Jove.

La Nau de Vilafranca emprèn el vol

La Nau de Vilafranca emprèn el vol

La Nau de Vilafranca del Penedès és ja un equipament de referència per a les polítiques de joventut d’arreu del país. Després d’un llarg procés de gestió, va entrar en servei el 2019, amb una estructura física que prima l’obertura i relació interna dels seus espais i amb una funcionalitat pràctica ben estudiada i ben resolta.

Un nou pla per a Reus

Un nou pla per a Reus

Reus ha consolidat una manera pròpia de desenvolupar la seva política local de joventut i es planteja fer una nova passa endavant amb el nou pla, confirmant les seves estratègies i obrint nous camins de treball per fer un salt qualitatiu.

Coordinació de Bones Pràctiques

Coordinació de Bones Pràctiques

Sóc coordinador del projecte Bones Pràctiques en l’Àmbit de la Joventut, de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut des de la seva creació, l’any 2012.

Gerència de l’Acellec

Gerència de l’Acellec

Sóc gerent de l’Acellec (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultural) la seva fundació i l’Escola EFA des de juny de 2011.

Què he fet

Polítiques de joventut a Canarias

Polítiques de joventut a Canarias

Vaig fer la ponència marc del Encuentro Regional de Juventud de Canarias 2019, amb l’encàrrec de proposar criteris i linies prioritàries per a una políltica de joventut d’àmbit autonòmic en l’actual context social i econòmic,

Curs online sobre polítiques de Joventut

Curs online sobre polítiques de Joventut

Les claus de les polítiques de joventut és un curs online impartit des de la plataforma e-learning de l’Escola EFA, i jo en sóc el tutor i formador. Ja anem per la sisena edició, amb més de 80 alumnes en total.

Pla d’Usos de l’Espai Jove del Port del Masnou

Pla d’Usos de l’Espai Jove del Port del Masnou

L’Ajuntament del Masnou prepara la posada en marxa de l’Espai Jove del Port, un equipament que ha d’esdevenir la nova referència de les seves polítiques de joventut. Els he elaborat una proposta preliminar de pla d’usos per a l’espai per tal que les reformes físiques que hi facin s’adiguin amb les necessitats i potencials dels joves masnovins.

Grup de treball sobre equipaments juvenils

Grup de treball sobre equipaments juvenils

Formo part d’un grup de treball tècnic impulsat per la Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona per valorar la situació dels equipaments juvenils i definir reptes de futur. He redactat amb el seu suport el document Els equipaments juvenils. Reflexions, certeses i reptes, presentat el 15 de desembre de 2017 al cicle Connexions. Durant 2018 continua el treball d’aquest grup tècnic.

Redacció del Pla Local de Joventut de Cambrils

Redacció del Pla Local de Joventut de Cambrils

El 2020 el Pla Municipal de Joventut de Cambrils complirà vint anys de vida. El 2016 vaig redactar la quarta actualització d’aquest document estratègic, la que ha de menar la política de joventut cambrilenca a aquesta data tan significativa.

Jornada sobre equipaments juvenils

Jornada sobre equipaments juvenils

Vaig fer la ponència central d’una jornada de la Diputació de Barcelona dedicada a reflexionar sobre els diferents models i criteris per a la gestió d’equipaments de joventut i vaig moderar una taula rodona d’experiències en aquest camp.

Ponent a Interacció

Ponent a Interacció

Vaig participar com a ponent en un dels debats d’Interacció 2015, fent el contrapunt a Oriol Barba i Anna Subirats, en la presentació d’un dels eixos previstos pels organitzadors: Pros i contres de la gestió comunitària de la cultura.

Premi Quim Grau

Premi Quim Grau

Vaig col·laborar en l’acte de presentació de la quarta edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster moderant una taula rodona sobre bones pràctiques amb joves i infants. El premi va ser per l’educadora Anna Xartó.

Professionals per la diversitat

Professionals per la diversitat

He participat en el projecte comunicatiu d’aquest nou col·lectiu, elaborant materials descriptius i de presentació dels seus components, de la seva activitat, dels seus serveis i de les seves propostes col·laboratives.

Entitats solidàries i lliures

Entitats solidàries i lliures

Vaig fer de relator de la jornada L’associacionisme cultural: la construcció d’una societat solidària i lliure i en vaig redactar les conclusions, que es va presentar el 4 de juny de 2015 al Teatre de Sarrià.

Xerrem?

Potser necessites algú que et doni cop de mà en el teu projecte.
A la teva empresa, a la teva entitat, al teu col·lectiu, al teu ajuntament, al teu lloc de treball.
Si creus que et puc ajudar, m’agradaria provar-ho. Aquesta és la meva feina.

11 + 13 =

Pin It on Pinterest