Des de l’estiu de 2020 l’Ajuntament de Reus compagina la batalla contra el covid-19 amb la elaboració d’un nou Pla Local de Joventut, per renovar i actualitzar el que ja venen desenvolupant amb èxit des de fa molts anys. Acompanyo l’equip tècnic de joventut de la ciutat en aquesta tasca, fent la diagnosi de la seva politica de joventut i elaborant un informe sobre la situació dels joves reusencs. Voldríem poder redactar el nou pla a principis de 2021, si les estranyes circumstàncies que ens ha tocat viure ens ho permeten.

Reus ha consolidat una manera pròpia de desenvolupar la seva política local de joventut i es planteja fer una nova passa endavant amb el nou pla, confirmant les seves estratègies i obrint nous camins de treball per fer un salt qualitatiu. Justament, durant 2020 s’ha celebrat el desè aniversari del Casal de Joves de La Palma, centre neuràlgic de la interlocució amb els joves i espai essencial de servei.

Per celebrar l’aniversari han encarregat a l’artista Lily Birck un mural que ja es pot veure a l’espai obert o pati posterior de La Palma. El podeu veure també en la fotografia que encapçala aquest text. La lleidatana Mireia Serra, l’alter ego de l’artista, té una àmplia experiència internacional i amb aquesta obra intenta mostrar l’empoderament dels joves, una de les claus de les noves polítiques de joventut.

Pin It on Pinterest