Comunicació

Si vivim, comuniquem

No és veritat que hi hagi una única manera correcta de comunicar, i cal no deixar-se ensarronar pels venedors de fum comunicatiu. Les fórmules magistrals ens converteixen en clons; si som diferents hem de comunicar diferent.

Allò essencial és prendre consciència que comuniquem encara que no vulguem. Un cop ho sabem ens cal decidir si volem tenir un cert control dels nostres missatges. Si la resposta és afirmativa arriba el moment de prendre unes quantes decisions sobre allò que volem transmetre i la manera com volem fer-ho. Només unes quantes, sense exagerar. Les justes, les necessàries. I després observem quin efecte tenen.

La República Jove

La República Jove

El setmanari La República dedica una secció de la publicació als joves amb informacions i continguts de servei. És una bona idea adaptar els continguts dels mitjans als interessos i estils suposadament juvenils?

Comunicar fa por

Comunicar fa por

La nostra quotidianitat està permanentment ocupada per missatges que ens arriben d’arreu, que apunten en totes les direccions possibles, que saturen la nostra capacitat de comprensió i que exigeixen resposta immediata. Mai com avui ha circulat tanta informació i mai com avui no s’ha imposat la comunicació com a simple senyal d’existència.

Cultura digital

Cultura digital

No cal ser un incondicional de les tecnologies per admetre que el món de la virtualitat ha difuminat fronteres entre sectors artístics i ha allunyat els límits d’allò imaginable. Tant si és per viure-la com si és per combatre-la, tant si és per observar-la amb escepticisme com si és per submergir-vos-hi sense recança, resulta innegable l’interès d’estar al dia d’això que hem batejat com a cultura digital.

Atenció, que ja parlen

Atenció, que ja parlen

Començo ja a llegir articles, entrades i comentaris lamentant l’inici de la campanya electoral per a les municipals i denigrant el període de debat que, inevitablement, s’obre fins a l’arribada de les eleccions al Parlament, previstes per al setembre.

Xerrem?

Dona’m la teva opinió.
M’interessa.

8 + 14 =

Pin It on Pinterest