El 19 d’octubres de 2020 vaig fer la ponència inaugural de la 38a edició de la Jornada de Polítiques Locals de Joventut, que organitza anualment l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona. En el títol de la jornada s’interrogava els assistents sobre el present i futur immediat de les polítiques de joventut en el context de la crisi covid-19: I ara, què? La meva ponència, que donava resposta a la qüestió plantejada, es va anomenar Les polítiques locals de joventut davant del mirall.

Per raons òbvies, la jornada es va realitzar per via telemàtica, de manera que, per fer-la més assumible, es va dividir en tres sessions, que van tenir lloc, a més del dia inaugural, el 21 i el 23 d’octubre.

La meva ponència, ampliada i redactada en forma d’article, la podeu llegir aquí. Després de la meva xerrada, vaig moderar, a més, una taula rodona en la que van participar Javier Silva, diputat delegat de Joventut de la Diputació de Barcelona, Laia Girós, Directora General de Joventut de la Generalitat, i Èrica Busto, regidora de Cicles de Vida de l’Ajuntament de Teià i presidenta de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut. Podeu veure el video, tant de la meva ponència com de la taula rodona, aquí.

 

Pin It on Pinterest